Дете се бори за живота си, след като майка му го ударила с чаша по главата

1
Случаят е от Перник
Случаят е от Перник

Случаят е от Перник

На 25 ноември органите на реда били уведомени от спешния център в Перник, че при тях се намира малолетно момче с травми по главата. Специалисти изяснили, че момчето е ударено с чаша в главата. В хода на разследването се изяснява, че виновна за удара е собствената му майка.

След преглед в пернишката болница момчето е прехвърлено в столична клиника с фрактура на черепа и опасност за живота. Първоначално майката е задържана за 24 часа, съобщават от полицията.

В рамките на започнатото разследване е привлечена като обвиняема и е задържана за до 72 часа с прокурорско постановление. Предстои да й се иска постоянна мярка за неотклонение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ааааааа,
    Ще стане човек от него! Пак добре, че майка му не е хванала винкело!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари