Дете пропадна в шахта в Пловдив

0
Очевидец на инцидента помага на детето, което е без наранявания
Очевидец на инцидента помага на детето, което е без наранявания Снимка: Красимир Каракашев

Очевидец на инцидента помага на детето, което е без наранявания

Дете е пропаднало в необезопасена шахта на пловдивския бул. „Освобождение“ в Пловдив днес след обяд. Инцидентът се е случил срещу сградата на кметството на район Тракия, съобщи Под Тепето.

Очевидец на инцидента става водач на автомобил, който без да се замисли слиза и скача в шахтата, за да помогне на детенцето. Благодарение на чист късмет детето не е пострадало.

На мястото на инцидента за минути пристигат екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пловдив, автопатрул на полицията и ЦСМП-Пловдив, разказват очевидци на случилото се. Бързо там се явява и зам.-кмет на район Тракия, чието име не се споменава.

Задължение на някой е да си свърши работата както трябва, а не само да сложи лист ламарина над шахта.

Случката ми показа за пореден път, че всеки един може да бъде Човек.

Няма значение дали си беден или богат – или си Човек или не си !

Ето защо е тел.112, за да могат бързо и навременно да бъдат изпратени нужните екипи на местопроизшествие“, коментира Красимир Каракашев, от доброволно формирование „Мейдей България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари