Дете е с над 100 шева след ухапване от куче

0
Детето ми се храни със сламка вече 20 дни, а белезите могат да останат за цял живот. Шокиран е от случилото се, казва майката Таня
Детето ми се храни със сламка вече 20 дни, а белезите могат да останат за цял живот. Шокиран е от случилото се, казва майката Таня

Куче нахапа зверски дете в Пловдив.

Инцидентът е станал в пловдивското село Сърнегор, съобщи GLAS.bg.

До тук се стигнало, след като собственичката на къщата, която живее в съседната вила на пострадалото дете, отишла в двора им да пие кафе.

В един момент кучето се промъкнало през дупка в оградата и легнало до собственичката. 6-годишното момче отишло да си играе с него, когато било нападнато.

Той има разкъсвания по лицето и главата и над 100 шева.

Кучето захапа сина ми два пъти, аз успях да го ритна и подгоня, а собственичката на кучето взе сина ми на ръце и го вкара в къщата. След това отидохме в медицински център в Раковски и подадохме сигнал на 112. Лекарят в Раковски ни каза, че не може да се справ с разкъсванията и бяхме препратени към Хирургиите в Пловдив. Там синът ми претърпя 3-часова операция”, разказа бащата на детето Иван.

Детето ми се храни със сламка вече 20 дни, а белезите могат да останат за цял живот. Шокиран е от случилото се”, казва майката Таня.

Тя иска възмездие и кучето да бъде умъртвено, защото има няколко нападения над други хора от село Сърнегор.

Полицията е разпитала собствениците на кучето. В медицинската експертиза е записано, че телесната повреда е лека, но може да се промени след финалния преглед.

Районната прокуратура в Пловдив проверява случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

След една известна възраст да си добър в леглото, означава да не хъркаш.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари