Десислава Атанасова: Управляват ни аматьори и шарлатани, единственото хубаво е опозицията

1
Депутатката от Дулово заяви, че така нареченият "модел Борисов" е оставил страната с брутен вътрешен продукт в размер на 132 млрд. лв.
Депутатката от Дулово заяви, че така нареченият "модел Борисов" е оставил страната с брутен вътрешен продукт в размер на 132 млрд. лв. Снимка: БГНЕС / Архив

"България е страна със спряно развитие, управлявана от шарлатани и аматьори, загубила почти всякакво влияние в региона и в ЕС, раздирана от скандали, с обедняващо население, нарастващи дългове"

Това заяви Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, в декларация от трибуната на Народното събрание, предаде БТА

Всяка седмица вие поемате нов дълг, обърна се тя към управляващите.

Атанасова заяви, че така нареченият "модел Борисов" е оставил страната с брутен вътрешен продукт в размер на 132 млрд. лв. и фискален резерв – 8, 8 млрд. лв. "Днес, една година по-късно, България затъва в икономическа криза, върви с бързи темпове към финансова криза и дългова спирала. Стандартът на живот на българските граждани е чувствително понижен от дългова инфлация, а "червените линии" вече се чертаят не между партиите на статуквото и партиите на промяната или протеста, а между самите коалиционни партньори", се посочва в декларацията.

През последната година не беше решена нито една криза и не беше отговорено на нито едно предизвикателство. "С аргумента за борба с корупцията биват прегазвани правила на демокрацията и закони", каза Десислава Атанасова. След една година се оказа, че е победена политическата система, заяви тя. "Изчегъртването" на нашата партия се превърна в зануляване на държавата, каза Атанасова. Българите, а и някои системни партии, прозряха че зад призива "изчегъртване на ГЕРБ" стартира процес за унищожаване на основните системи в държавата, допълни тя.

"Ако преди една година, вие, партиите на промяната, сеехте вашите плодове, то днес всички български граждани жънат вашите бури", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС. По думите ѝ абсолютно всички хора са разбрали, че е в ход план за унищожаване на страната. "Единственото хубаво е, че в този парламент има опозиция, защото ние с всички сили ще пречим да продължавате да унищожавате родината ни, за нас тя е само една, ние друго гражданство нямаме", допълни Атанасова.

"На вас ви остава само едно - оставка", обърна се тя към министър-председателя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Ivo
    Щото пьк вие не сте шарлатани и боклуци?Празноглави тикви и боклуци сте,идиот до идиот сте!
  • 2
    7
    Петър
    Хубаво сте опозиция, ама вече прекалявате! Никой май няма да гласува вече за вас. А аз ви уважавах като партия.
  • 10
    6
    Шегаджия
    И Баба Яга да дойде на власт, пак ще е по - добре от вас.
  • 5
    5
    аДвОкАт
    Пуснетв жалба от ПП" ГЕРБ" до нейно превъзходителство Херо Мустафа :-) :-))
  • 8
    4
    Айнщайн
    Най после от ГЕРБ разбраха че има и други знаци от таблицата за умножение като освен умножение и събиране има и деление и изваждане.Нека е страдание и да скърцат със зъбки в страни от държавната трапеза,няма само ний да страдаме я? Не че нещо ще се промени.....дерзай Деси,дерзай........обърни се към американските приятели или партньори?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари