Десислава Атанасова: Не се знае кога ще бъде завършена магистрала "Хемус"

0
Наричахме ги аматьори, а не си давахме сметка, че ще управляваме с тях
Наричахме ги аматьори, а не си давахме сметка, че ще управляваме с тях Снимка: Facebook / Архив

Наричахме ги аматьори, а не си давахме сметка, че ще управляваме с тях

"Когато преди три години ги наричахме аматьори, не си давахме сметка, че ще управляваме с тях в едно правителство" Това заяви в Русе председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС в НС Десислава Атанасова.

"През 2025 г. дългът се очаква да бъде 60 милиарда. Това означава, че „Хемус“ не се знае кога ще бъде завършена. Не се знае какви ще са възможностите за здравни и социални услуги. За съжаление това е истината. И ние години наред печелим с нея, защото никога не сме спестявали истината на нашите членове, симпатизанти, на хората, които ни подкрепят", подчерта тя.

Десислава Атанасова разкритикува и тези, които оказват подкрепа на Асен Василев.

"Защото не се знае какво ще се случи, ако продължават свободните му съчинения пред международните медии за това какво ще се случи например с "Лукойл". А до този момент "Лукойл" не е внесъл и една стотинка в бюджета. Следващата седмица ще внесем проект за отмяна на дерогацята на "Лукойл". Считаме, че трябва да въведем най-либералния режим за съхранение на горива и държавата да си назначи особен представител", зарече се тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Русенец
    Лукойл, нали миналата година внесоха 90 млн лв авансово данък, за 2022 г? Защо казва, че не са внесли и един лев?
  • 9
    6
    Alèx
    Ко са хили? Ша кайш, че Пламенчо Нунев ша посреща!?
  • 17
    5
    Данаилов
    Апартаменти в Русе и София,земеделски земи в русенско и разградско,стотици хиляди лева в личната банкова сметка,това е визитната картичка на тази,която използва русенските избиратели,за да си устройва охолния живот.Гласувалите за нея са били и си остават абдали,дано на сл. парл. избори,да отидат до урните със своите си мисли и намерения.
  • 9
    4
    Еколог
    Номер 69 и той косил ливадата и докато са били колеги в София. Просто жена му е била в заблуждение, че мъжът и работел там. Перверзникът и като се върна от София, продължил да коси чужда ливада. Справка - село Нисово, къща с РЗП 60 кв. м., две кучета и една Кучка в нея.
  • 7
    3
    Мумията
    Как я пердаших тази, докато беше в общи-я съвет, ооооох. Ама мноо и мирише прасковата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари