Десислава Атанасова: Не можем да си позволим детински битки и обиди

0
Депутатите имат сложната задача да укрепят доверието в Народното събрание, каза Атанасова
Депутатите имат сложната задача да укрепят доверието в Народното събрание, каза Атанасова Снимка: БГНЕС

Депутатите имат сложната задача да укрепят доверието в Народното събрание, каза Атанасова

Държавата се намира в толкова критична ситуация, че не можем да си позволим дребнави спорове, детински битки за надмощие, обиди и клевети от парламентарната трибуна. Това каза Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС на първото заседание на 48-ото Народно събрание, предаде NOVA.

Тя подчерта, че единството и мирът ще са в основата на позициите на ГЕРБ-СДС в парламента.

„Истината днес е една - и е неприятна. След три служебни правителства и едно седеммесечно на четворната коалиция страната ни не е в състояние да си плаща сметките. Предприятията са заплашени от банкрут. Хиляди домакинства са изправени пред риска от рязко обедняване. Днес няма много варианти. Единственото, за което трябва да мислим, е как да изправим страната на крака”, добави тя.

Според нея пред депутатите е поставена изключително сложна задача да укрепят доверието в Народното събрание. Същевременно обаче трябвало да разговарят помежду си и да стигат до съгласие не само със съмишлениците, но и с опонентите. Били необходими лидерство и политическа смелост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари