Депутат от ПП-ДБ: Не може в ръцете на корумпирано лице да се поверят 8 милиарда лева

2
Людмила Илиева коментира кандидатурата на Момчил Мавров за подуправител на НЗОК
Людмила Илиева коментира кандидатурата на Момчил Мавров за подуправител на НЗОК Видео: NOVA

Людмила Илиева коментира кандидатурата на Момчил Мавров за подуправител на НЗОК

Дали фигурата на Мавров е подходяща за поста подуправител на НЗОК, тъй като се натрупа информация, че в ДАНС в момента тече проверка по отношение на него? Не се очертаха ясно параметрите на проверката, но става дума влияние, обслужване на частни интереси. Не може в ръцете на компрометирано лице да се поверят 8 млрд. лв. от парите за здравеопазване.

Това каза депутатът от ПП-ДБ, ДСБ Людмила Илиева в студиото на „Денят на живо“ по NOVA NEWS.

За промените в Конституцията тя посочи, че на 8-и декември предстои т.нар. второ първо гласуване на текстовете, след което ще започне обсъждането им. Политикът подчерта необходимостта от реформа в съдебната система. Тя заяви, че прокурорът не трябва да отговаря за кариерното израстване на всеки прокурор в страната. ВСС трябва да бъде разделен на два съвета – такъв, какъвто се занимава с дейността на съдиите, и такъв какъвто се занимава с дейността на прокурорите, каза Илиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Joko
    Вие понеже не сте корумпирани
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари