Ден за проява на щедрост и любов

0
Напълно се въздържайте от секс
Напълно се въздържайте от секс Снимка: Thinkstock/Getty Images

Луната се движи на празен ход в знак Дева до 10:22 ч. След това преминава в знак Везни.

При това положение най-лесно се намира общ език с другите хора, най-добрият период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Подсъзнателно се избягват споровете и конфликтите. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Всичко трябва да бъде в равновесие иначе повече ще загубите отколкото да спечелите. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение. Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

16 лунен ден продължава до 20:03 ч. Символ на деня е Психея (олицетворение на човешката душа в древна Гърция). Един от “чистите дни”. При човек се чисти душата. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Добре да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Не бива да се нарушава хармонията на деня. Запазете равновесие и спокойствие, в никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Забранени са крещенето, безцеремонността, проявите на злоба и завист. Старайте се да не проявявате недоволство. Ако човек живее в съответствие с енергията на деня, то той ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителност, ако не е припрян и не твърде активен в живота - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по еволюционната стълба и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо.

Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят гладни животни и птици.

Ден, в който се обновява кръвта. Уязвим е черният дроб и може да има алергически реакции. Да се избягва месна храна и гъби. Не трябва да се убиват птици. Петно на дрехата е знак за духовна нечистота. Всички сънища като правило се сбъдват, но трябва правилно да се изтълкуват.

Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период. Могат да завършват с някакви неприятности предимно със здравето.

Препоръчва се да отложите подстрижката си за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена полза.

17 лунен ден започва от 20:03 и продължава до 21:10 ч на следващия ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари