Ден на траур е обявен в община Царево

0
По официални данни двама души за загинали, трима се издирват
По официални данни двама души за загинали, трима се издирват

По официални данни двама души за загинали, трима се издирват

Ден на траур обяви днес Община Царево в памет на жертвите от наводненията, съобщиха на официалната ѝ Фейсбук страница. По официални данни двама души за загинали; трима се издирват.

В Бургас днес са отменени празненствата по повод Деня на Съединението на България. От 10:30 часа в морския град българското духовенство ще отслужи молебен за здраве и спасение за всички, които се борят със справянето с бедствието, съобщи БТА.

Община Приморско също отмени отмени сценичните си прояви. Планираната за днешния празник сценична програма се отлага за честванията на 22 септември. Шести септември ще бъде почетен в Приморско само с церемония по поднасяне на венци пред паметника на Васил Левски.

Поради бедствената ситуация в община Царево, в която водната стихия отне човешки животи, празничните събития посветени на Съединението и в Община Камено се отменят.

"За да подкрепим в този труден момент жителите на община Царево и близките на загиналите от поройните дъждове, ще бъде отслужен водосвет за здраве в 10:40 часа", пише на Фейсбук страницата на Община Камено. Там се очаква да пристигне викарен епископ на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Йоаникий - Йеротей Агатополски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари