Ден на спонтанност и непредсказуемост!

0
Лунното влияние днес
Лунното влияние днес Снимка: Pixabay

Луната е в знак Дева до 04:14 часа на 27 април. Сега хората са по-отговорни, подредени и дисциплинирани.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми, но до 12:50 часа. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприеме разтоварване или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури.

От 12:50 часа до 04:14 часа на 27 април Луната ще се движи на празен ход. В този период не предприемайте нищо ново и важно. Не правете важни покупки, не подписвайте договори.

До 16:29 часа влияят все още тенденциите на 11 лунен ден. Един от най-силните енергийни дни. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. 
Денят е опасен за взаимоотношенията. Всяко действие или дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв и не се знае как могат да се развия нещата. Реакциите са непредсказуеми. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко.

Физическата активност е по-добре да се ограничи тези дни. Нарастват реакциите на стресовите ситуации. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с повече кислород и за по-добър сън. Препоръчват се очистителни процедури.

В 16:29 часа започва новият 12 лунен ден, който ще продължи до 17:36 часа на следващия ден. 

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушвате в своите усещания, а не да ги анализирате. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. 
Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Не е добре да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото изразяване на любов, нежност, доброта и разбиране.

Бизнес – Финансовите операции могат да бъдат успешни само при условие, ако определена част от парите отидат за благотворителност или спонсорство на духовни мероприятия – строеж на църковен храм например. Парите сега работят само за духовност, благотворителност и нищо друго. Твърде полезно за бизнеса е да се спонсорират болници, старчески домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за благотворителност, толкова по-успешен ще е вашият бизнес, но само при условие, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не заради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе желания резултат.

Можете да се подстригвате през целия ден.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари