Неблагоприятен ден, в който се събуждат най-негативните емоции

0
Те могат да ни донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив
Те могат да ни донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив

Меркурий преминава в знак Водолей, където ще остане до 10 февруари. 

Засилва се интелектуалният потенциал. Благоприятно време за учене, говорене пред публика, писане на книги, статии, нови идеи.

Луната е в знак Дева до 06:04 часа на 25 януари.

Често се случва по това време да възникват конфликти в работните колективи и неутрализирането на последствията да е малко сложно. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Много е полезно да се наблегне на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт.

Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Луната преминава на празен ход от 15:51 часа до 06:04 часа на 25 януари. Да не се предприемат важни действия, не е подходящо за полагане на начало, за сериозни покупки, за сключване на договори.

Продължава 19 лунен ден от 20:33 часа на 23 януари до 21:37 часа на 24 януари.

Неблагоприятен ден. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки.

Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операциите с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие.

Учението изисква висока концентрация.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Диета и здраве  – Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения - Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно.

Сексът е добре да се избягва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Сънища – Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 21:37 часа на 24 януари до 22:50 часа на 25 януари.

Днес е 10 слънчев ден - Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари