Делян Пеевски: Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо

0
Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов, заяви депутатът
Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов, заяви депутатът Снимка: ДПС

Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов, заяви депутатът

"Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо".

Това заяви в кулоарите на парламента Делян Пеевски.

"Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо. Номинациите е много ясно как да се издигат, винаги са се издигали, има си комисии в парламента. Този пасквил, който мумуряндум, както го нарекоха, е направен е просто написан от Христо Иванов, другите му се подведоха на това нещо, изложиха се, видяха се, че всичко е да се глътне държавата. Просто моят приятел Христо понечи, обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави", каза съпредседателят на ДПС, предаде БНТ.

"9 месеца това правителство го има благодарение на ДПС, защото го подкрепяме. Никой не е направил повече от нас, за да го има това правителство. Човекът, който иска да тласне към избори и това цели е моят приятел Христо. Защото той живее с комплекси изключително големи. Не му се случи да прати генерал Атанасов в пенсия в КС и мечтата му беше да ги обедини тези две партии и най-накрая да бъде лидер, защото той живее с комплекс, че лидерът на тяхното обединение е Кирил Петков. А когато имаш големи комплекси искаш да си имаш нова партийка. Затова се нуждаеш от избори. Човекът, който тласка колеги, да бъда ясен България към избори - човекът се казва Христо Иванов", заяви Делян Пеевски.

"Видяхте: за едно съм доволен, имаме напредък от вчера, призна си за главния прокурор на неговия, подчертавам антикорупционен фонд, което е негово дете и рожба, с който се рекетират хора, има само избирателни изказвания в него. Всичко се поръчва от Христо Иванов, бипи, мипи, джипи - всичко е на Христо Иванов. През тези ен джи о-та той рекетира държавата", заяви Пеевски.

"Както виждате ние сме тук, вчера също приемахме закони, Парламента си работи, а от там нататък, ако някой се откаже да гълта държавата вече е друга тема, но като гледам всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда и те се подвеждат. Разбирам, че колегите нямат голям политически опит, но просто трябва да се от търсят от неговите номера", посочи Пеевски.

"Нека да видим какво ще стане. За момента няма никакви разговори, но едно е ясно: тази подкрепа не е просто математически сбор. Ясно е, че ако и трите партии не подкрепят това мнозинство, то не може да съществува по този начин. ДПС винаги е била стабилизиращ фактор и ще бъде, но да видим какво правят колегите. Това, което правят не е нормално", категоричен е съпредседателят на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Читател
    Голямата уйдорма между герб и дпс,е причината да се появи от нищото техния продукт д.п. Идвате,правим 160 гласа в нс,сменяме конституцията,назначаваме наши на най доходните длъжности в държавата,Парламента гарантирано ще гласува за тяхното утвърждаване и вървим напред до следващите избори. Оферта, която ще узакони дпс като досегашен партньор на герб.Пък ние с гайдите,ние си оставаме в стария оркестър.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари