Делян Пеевски: Правителството е стабилно, опозицията си прави пиар трикове

0
Не виждам какво може да го свали, няма предпоставки да го няма, то си върши работата, допълни депутатът
Не виждам какво може да го свали, няма предпоставки да го няма, то си върши работата, допълни депутатът Снимка: ДПС

Не виждам какво може да го свали, няма предпоставки да го няма, то си върши работата, допълни депутатът

Правителството твърдо ще има време да изпълни това споразумение, много други решения ще изпълнява през следващите години, за това бъдете сигурни, заяви пред медиите в парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски по повод намерението на „Възраждане“ да съберат подписи за внасяне на вот на недоверие към кабинета заради сектора „енергетика“.

Опозицията в момента е в кампания и си прави пиар трикове, коментира представителят на ДПС. "Смятам, че правителството е изключително стабилно, евроатлантическо и не виждам какво може да го свали, няма предпоставки да го няма, то си върши работата. Ако изпълняват ангажиментите, които вчера подписахме заедно към хората, ние ще го подкрепяме, увери Пеевски, но в същото време припомни свои думи, казани по-рано днес, че ако не се изпълняват ангажиментите към хората, ДПС ще бъде с хората", добави той, предаде БТА.

Във връзка с коментарите на енергийния министър Пеевски заяви, че Радев ги е уверил, че не е казал точно това, което е излязло по медиите за седемте точки от споразумението, и е гарантирал, че ще изпълни на сто процента записаното в документа.

По-рано в кулоарите на парламента премиерът Николай Денков заяви, че в момента няма за какво да иска оставката на министъра на енергетиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Рогатия
    Трагикомедия!!!От най-висок клас!!!Ще горите в Ада..Гаранторе!!
  • 2
    2
    А бе...
    Малко са те драли руснаците в Дубай.... И ебан в дебелия гъз е трябвало! Пред Цветелина и копелето, за по-добър и траен ефект! https://fakti.bg/bulgaria/572852-specnaz-prebili-peevski-v-dubai-karpat-go-v-shveicaria
  • 4
    1
    Кой?
    Той, това е той, каква пародия само, каква демокрация, каква комедия, каква трагедия. Но да това е ТОЙ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари