Делян Пеевски: Елена Йончева е независим човек

0
ДПС няма да работи с ПП–ДБ, ако обвиненията срещу тях се докажат
ДПС няма да работи с ПП–ДБ, ако обвиненията срещу тях се докажат Снимка: ДПС / Архив

ДПС няма да работи с ПП–ДБ, ако обвиненията срещу тях се докажат

Поканихме Елена Йончева, защото е независим човек, който е доказал, че защитава свободата на медиите и хората. Винаги сме имали гражданска квота, а тя е достоен неин представител. Тече номинационен процес, ще обявим листите скоро. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

"Думите на ПП са поредна лъжа. Ако някой е саботирал ПВУ, то това са те, направиха така, че няма ротация. Ако обвиненията към ПП-ДБ се окажат истина, няма да имаме диалог с тях. Ако имат обвързаности с контрабанда, ДПС няма да работи с тях, ако всичко се докаже. Те нямат абсолютно никакъв интегритет", коментира той.

По думите му Бойко Рашков няма място в политиката. "Той има място по трапезите, до пудела, който е напълнил джоба му с пачки", смята Пеевски. Той определи като популизъм искането на "Възраждане" за оставка на Росен Желязков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    1 до 2:
    Ама аре първо да почнеш, че май не ти става, а, педерасино?
  • 4
    4
    до 2
    ...що бе да няма да си връщаш? Признай си бе асанчо..
  • 8
    3
    русенец
    Елена Йончева е проститутка. За съжаление политическа, защото ако беше обикновена проститутка щеше да продава само себе си, а тя продава държавата си и нас!
  • -9
    2
    ДеБелян до 1
    Засега мисля да ти свърша в устата, после ще му мислим
  • 11
    1
    Мършо,
    И ти ще свършиш някой ден като Трактора! И ... дано да е по-скоро!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари