Делян Пеевски: Ако някой счупи сглобката, това ще са ПП-ДБ

0
За ДПС е добре да има избори. Ние сме готови за тях
За ДПС е добре да има избори. Ние сме готови за тях

За ДПС е добре да има избори. Ние сме готови за тях

"Призовавам партиите да седнат и да се разберат, трябва да се запази евроатлантическото мнозинство", настоява Делян Пеевски.

"Избори две в едно не е добър вариант за България. Но всичко зависи от ПП-ДБ. За страната не е добър вариант избори две в едно." Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира напрежението в евроатлантическото мнозинство за ротацията и това кой ще заеме поста на министър на външните работи в правителството.

"За ДПС е добре да има избори. Ние сме готови за тях. Но не трябва да тласкаме държавата в тази криза, тъкмо когато започна да излиза от проблемите, които се наслоиха през двете години на служебните правителства. Колегите от ПП-ДБ трябва да се овладеят, да си изпълнят това, което е записано за министерството на външните работи и да вървим напред в името на България", настоя председателят на ПГ на ДПС.

"Призовавам да седнат заедно партиите, които са направили това правителство. ПП-ДБ трябва да се овладеят, да разберат, че не може да се случва, каквото и както поискат и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват", категоричен бе Пеевски.

"Всичките министерства са на ПП, премиерът е на ПП. Г-н Борисов и ГЕРБ имат вицепремиер и едно министерство. Не мога да разбера това силно желание да им се вземе едното министерство. Ако ще търсим просто на някой работа, да сменят някой техен министър на друго министерство и да го назначат на работа", коментира Делян Пеевски.

"Аз смятам, че ПП-ДБ имат цялата власт в държавата и просто трябва наистина да седнат и да се успокоят и да продължи това евроатлантическо мнозинство. Ако някой счупи сглобката, това ще са ПП-ДБ. Никой друг. МВнР е на ГЕРБ", отсече председателят на ПГ на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    младен иванов
    Пеевски,не сте никакво евроатлантическо мнозинство,а купени и зависими сте от външни фактори,които отлично познават тъмното ти минало,както и на Борисов,за пп тата да не говорим- изпечени мошеници.Ако вие сте бъдещето на България,тежко и горко й.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари