Делото за смъртта на Милен Цветков стигна последната съдебна фаза

0
Защитата ще поиска връщане на процеса на по-долна инстанция
Защитата ще поиска връщане на процеса на по-долна инстанция Снимка: БТА

Защитата ще поиска връщане на процеса на по-долна инстанция

Делото за смъртта на Милен Цветков стигна последната съдебна фаза. Точно три години след катастрофата, при която загина журналистът, Кристиан Николов застава пред Върховния касационен съд, който ще потвърди или измени присъдата му от 9 години затвор, информира Нова телевизия.

Досега магистратите не намериха доказателства, че той е действал умишлено, като е седнал зад волана дрогиран. Николов няколко пъти изрази съжаление за инцидента, но е категоричен - не е употребил дрога. Защитата му ще поиска делото да се върне за ново разглеждане, а прокуратурата - по-висока присъда. Върховният касационен съд има един месец преди да излезе с решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    плюс-минус
    Да де! Поради болест на подсъдимия, отложиха делото за м. юни. И така до края на света.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари