"Дейли Мейл": Крал Чарлз е казал на принц Хари да не води Меган в замъка Балморал

4
Според изданието съпругата на принц Хари не била добре дошла на събирането на кралското семейство
Според изданието съпругата на принц Хари не била добре дошла на събирането на кралското семейство Снимка: CHRIS JACKSON//GETTY IMAGES

Според изданието съпругата на принц Хари не била добре дошла на събирането на кралското семейство

Крал Чарлз каза на принц Хари да не води съпругата си Меган Маркъл в замъка Балморал, докато той и други висши членове на кралското семейство се втурнаха до умиращата кралица, съобщава dailymai.co.uk

На фона на личната семейна трагедия в четвъртък, когато кралицата почина на 96-годишна възраст, се разигра малка битова драма с участието на херцога и херцогинята на Съсекс, пише изданието.

Беше някакво щастливо съвпадение, че Хари и Меган бяха в страната, когато бабата на принца почина, спестявайки му емоционално и несъмнено травматично трансатлантическо пътуване, тъй като здравето на кралицата беше влошено.

Въпреки злобата от последните няколко години, никой не би му отказал възможността да скърби за любимата си баба, с която винаги се е радвал на топли и забавни отношения.

Според The ​​Sun принц Хари е бил във Frogmore Cottage, когато е получил обаждане от баща си с молба да не води Меган.

Чарлз каза на Хари, че не е правилно или подходящо Меган да бъде в Балморал в толкова тъжен момент“, каза източник пред вестника.

Беше му отбелязано, че Кейт няма да отиде и че броят наистина трябва да бъде ограничен до най-близкото семейство.

Чарлз много, много ясно каза, че Меган няма да е добре дошла.“

Междувременно The Telegraph съобщи, че Хари първоначално не е бил призован, когато висши членове на кралското семейство са се отправили към Балморал, както брат му принц Уилям, поради конституционни причини.

Кралски вътрешен човек също каза, че „е доста трудно да прекарваш твърде много време с някого, за когото знаеш, че е на път да издаде книга за теб.

Друг добави: „Мисля, че общата реакция към поведението на Хари и Меган е недоверие, ако трябва да бъда честен“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    1
    Читател
    Една хитра,ловка "госпожица", предвижила се от далечен за Англия колибарски край,се натресе на "наш" Хари и му разказа играта,защото той се подчини на неправилната си глава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари