Дебора се подобрява, вече е по-контактна

2
Това разкри нейна близка и организатор на протестите в Стара Загора
Това разкри нейна близка и организатор на протестите в Стара Загора Видео: NOVA

Това разкри нейна близка и организатор на протестите в Стара Загора

18-годишната Дебора, обезобразена с макетен нож, ще бъде подложена на повторна съдебно-медицинска експертиза днес. Припомняме, че съдебният лекар в Стара Загора, който извърши първоначалната експертиза, беше освободен от длъжност.

Дебора е в стабилно състояние. Няма как да кажа, че е добре, но се възстановява бавно и имаме надежда, че ще бъде добре след време. Важното е психическото ѝ състояние да се подобрява, което засега се случва. Вече е по-контактна и сме много щастливи”, обясни пред NOVA Елена Венкова – позната на Дебора и организатор на протестите в Стара Загора.

След като случая на момичето придоби публичност, се надигна вълна от съпричастност. „Всички сме много щастливи от факта, че хората са готови да помогнат. От доста време ме питаха за банкова сметка и вече има такава, за който желая да помогне”, добави Венкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари