Дъжд идва вечерта в сряда

2
През нощта валежите ще обхванат централната част на Дунавската равнина и Лудогорието
През нощта валежите ще обхванат централната част на Дунавската равнина и Лудогорието

През нощта валежите ще обхванат централната част на Дунавската равнина и Лудогорието

Ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличи и привечер в югозападните райони ще завали дъжд. През нощта валежите ще обхванат и централната част на Дунавската равнина и Лудогорието. Ще духа умерен югозападен, по северните склонове на Западна Стара планина временно силен южен вятър, сочат данните от НИМХ.

Минималните температури ще бъдат между 8 и 16 градуса, в София около 12°, а максималните между 25 и 30 градуса, в София ще е около 26°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, но по-късно след обяд облачността и там ще се увеличи. Ще духа умерен южен, след обяд югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 25 до 29 градуса. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще бъде слабо 1-2 бала.

В планините облачността ще се увеличава и след обяд в масивите от Западна България ще завали дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра около 10°.

В четвъртък вятърът временно ще се ориентира от северозапад, с него ще проникне по-хладен въздух и температурите слабо ще се понижат. Ще преобладава облачно време и на места ще превали дъжд. Максималните температури ще бъдат между 21 и 26 градуса, а минималните между 12° и 17°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари