Слънчев и ветровит четвъртък

0
Максималните температури ще бъдат от 11° до 16°
Максималните температури ще бъдат от 11° до 16°

Максималните температури ще бъдат от 11° до 16°

Минималните температури в повечето райони днес ще бъдат между 4 и 9 градуса, максималните от 11° до 16°, в София около 11°. Ще бъде предимно слънчево. Ще продължи да духа умерен вятър от запад-северозапад, който след обяд постепенно ще отслабва, сочи прогнозата на НИМХ.

По Черноморието също ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад, след обяд ще отслабва. Максималните температури ще са около 15°-16°. Температурата на морската вода е от 10° по северното крайбрежие до 15° по южното. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините преди обяд облачността ще е значителна и на отделни места все още ще превалява слаб сняг, но бързо ще спира. Около обяд облачността ще се разкъса до предимно слънчево. Ще духа силен северозападен вятър, който постепенно ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра около 0°.

В петък сутринта ще бъде мъгливо, а след обяд се очакват и валежи от дъжд, които през нощта срещу събота ще обхванат цялата страна, на места в югоизточната половина от страната ще са значителни.

Ветровито, облачно и с превалявания ще бъде времето и в събота.

През нощта срещу неделя в източната половина от страната валежите ще се усилят, като в североизточните райони ще са значителни. С продължаващото застудяване дъждът ще преминава в сняг.

Затопляне и повече слънце се очакват в началото на новата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари