Даниела Везиева спечели делото за плагиатство срещу НВУ „Васил Левски“

0
Решението на съда подлежи на обжалване пред ВАС
Решението на съда подлежи на обжалване пред ВАС Снимка: БГНЕС

Решението на съда подлежи на обжалване пред ВАС

Бившият министър на икономиката Даниела Везиева спечели делото за плагиатство срещу Националния военен университет „Васил Левски“ - Велико Търново. Висшето училище трябва да заплати на Везиева сумата от 1010 лева съдебни разноски.

Даниела Везиева заведе дело срещу университета след подадена жалба, свързана с отнемане на докторската ѝ степен след доклад от МОН за плагиатство. Тя имаше присъдена от НВУ образователна и научна степен „доктор“ по научна специалност „Организация и управление извън сферата на материалното производство (национална сигурност)“ за защитен на 08.06.2018 г. дисертационен труд на тема „Разработване на ефективни модели за изграждане на капацитет за социално предприемачество в България“.

Решението на русенските магистрати подлежи на обжалване пред Върховния административен съд с касационна жалба в 14-дневен срок от съобщаването му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Русе
    В Търново ще го отменят. И кой е съдията?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари