Даниела Везиева: Не е вярно, че Корнелия Нинова ме е уволнила

0
Аз подадох заявление за освобождаване
Аз подадох заявление за освобождаване Снимка: bTV

Аз подадох заявление за освобождаване

„Не е вярно, че Корнелия Нинова ме е уволнила. Аз подадох заявление за освобождаване“. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV Даниела Везиева, бивш съветник на също вече бившия икономически министър Корнелия Нинова. По думите ѝ се разделили съвсем нормално.

В предаването "Тази сутрин" Нинова каза, че след проверка през февруари е установила "връзки, нарушения на законодателството и частни интереси, които източват държавни дружества". Тя намеси и името на Александър Манолев в търговията с оръжия.

Бившият зам.-министър на икономиката във втория кабинет на Бойко Борисов като собственик на частна фирма представял страната ни при сделки с Египет. Заради всичко това тя уволнила бившия директор на "Кинтекс" Александър Михайлов, шефа на борда на ВМЗ - Сопот Никола Стоянов, както и съветника си Даниела Везиева.

„Александър Манолев беше част от оръжейния бизнес, който имаше щандове в Египет. Той има частен бизнес и работи с него“, обясни Везиева.

„В този бранш работят много хора. Всяко едно такова говорене съкращава работни места и затваря пазари. Ако идеята на политика г-жа Нинова е тази, то се справя прекрасно“, каза още тя.

„Г-жа Нинова не за първи път прави внушения по отношение на мен. Преди известно време беше казала, че аз в края на януари съм подписала договор в качеството си на служебен министър. Няма как това да се случи. тогава реших, че това е някаква грешка“, каза Даниела Везиева.

Тя заяви, че недоумява защо Корнелия Нинова е стартирала по този начин своята кампания. По думите ѝ Нинова през цялото време „е биела бранша“, който има хиляди работни места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    м.м.
    Най радостното е ,че БРАТЯ ББ,разбраха с какъв човек си имат работа и Даниелчето е АУТ !
  • 3
    3
    В.П.
    Човек с нормален усет за приличие, след този факт за ПЛАГИАТСТВО ,и то за повече от 95% ,би се скрил в миша дупка ! А тая пледира за нещо си ! Това е абсолютна ,безочливост,от страна на бившата метреса на няколко русенски величия ! !
  • 4
    2
    Reader
    Слугинската btv да каже защо не зададе един въпрос за плагиатството на госпожата. Такива хора в западните демокрации не само че не ги канят по телевизии, но не могат и да си помислят да помиришат важен пост и власт. Отвратително е.
  • 3
    1
    русенец
    Заеби уволнението, кажи доктурантурата! Коя фирма ти я направи и защо те обявиха за плагиатка, а ти не ги съди?:) Не съди тези, които те обявиха. То ясно, че фирмата няма как да я съдиш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари