Даниел Лорер поема контрола върху ББР

0
Депутатите решиха ББР да премине в Министерство на иновациите и растежа
Депутатите решиха ББР да премине в Министерство на иновациите и растежа Снимка: БГНЕС

Депутатите решиха ББР да премине в Министерство на иновациите и растежа

Народното събрание уреди преминаването на Българската банка за развитие (ББР) в Министерство на иновациите и растежа.

Това се случи след като народните представители приеха промени в Закона за насърчаване на инвестициите. Законопроектът бе внесен от "Продължаваме промяната", "Има такъв народ" и "Демократична България", припомня БГНЕС.

Измененията са във връзка с Решение на Министерския съвет от 30 декември 2021 г., от което е видно, че Българската агенция за инвестиции преминава към Министерството на иновациите и растежа, както и че министърът на иновациите и растежа упражнява правата на държавата в капитала на "Българска банка за развитие" ЕАД.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    русенец
    Ама как благо се е ухилил тоя лисугер.:)
  • 2
    3
    Ха ха ха
    Промяната (пардон подмяната) няма да продължи дълго, затова шуробаджанащината цъфти на всякъде. Ама иначе на приказаки сме "честни и почтенни".
  • -3
    2
    До 1
    А на Баце ли трябва да е подчинена?
  • 6
    1
    ...
    Ааайде, започнаха кражбите, присвоиха си единствената българска банка. Къде се е чуло и видяло банка да е на подчинение на министерство !!!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари