Дани Каназирева не стана прокурор заради нисък успех в дипломата

0
Каназирева има общ успех от следването 4,44 и 4,67 - на държавните изпити
Каназирева има общ успех от следването 4,44 и 4,67 - на държавните изпити Снимка: БГНЕС

Каназирева има общ успех от следването 4,44 и 4,67 - на държавните изпити

Бившата областна управителка на Пловдив Дани Каназирева, която беше и депутат, не успя да стане прокурор. Тя остана на 22-о място в обявения от ВСС конкурс за общо 10 места. Каназирева кандидатстваше за работа единствено в Окръжната прокуратура в Пазарджик, където имаше само една свободна позиция, пише Novini.bg.

Юристката, която има и докторска степен по право, изкара 5,50 на писмения изпит и 6 - на устния, но за крайното класиране значение имат и оценките от дипломата. Каназирева има общ успех от следването 4,44 и 4,67 - на държавните изпити. Така тя се размина с прокурорската тога.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Мунчо
    Защо ли не са я взели? Те в прокуратурата са все такива, че и доста по-зле има.
  • 0
    3
    Калоян
    Оооо.... устния съм сигурен, че го е защитила с отличен
  • 6
    2
    Само,че
    Ако нейното 4,50 е от Право в СУ ,то струва колкото 5 такива дипломи от Школата в Симеоново,от където са дипломите на повечето ни прокурори,е и на едни успяващи адвокати
  • 13
    1
    Ами сега?!
    Горкичката! Първо кадър на ДСБ, после внезапно се изгерберасти, че и областна, че и депутат. Сега накъде - в израждане? За нова службица...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари