Дани Каназирева се отказа да бъде депутат

1
Ще работела за местните избори
Ще работела за местните избори Снимка: БГНЕС

Дани Каназирева няма да участва в предстоящите парламентарни избори като кандидат за депутат от ГЕРБ

Мотивите за своето решение тя обяви в личната си страница във Фейсбук.

Отказвам се, защото не приемам за нормално това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като “Промяна”, които хвърлиха в хаос всяка сфера, до която се докоснат, които не приеха нито едно адекватно решение за ценовия шок в България, а напротив задълбочиха кризите в страната. На областно ниво всичко е застинало, няма решения и отговорност, вече няма и институция, която да бъде до хората“, пише Каназирева.

Тя благодари за доверието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисови към нея и този път да бъде водач в областта или по-скоро да бъде след него в Пловдив-град, с оглед на предстоящите местни избори догодина.

Водачът на Пловдив област ще има моята пълна подкрепа. Работих прекрасно с целия екип в областта и с Георги Мараджиев и им желая успех, в който не се съмнявам. В листата в Пловдив също има достатъчно стойностни хора“, пише Каназирева.

Доказала съм, че не се страхувам да нося отговорност, да водя битки и да побеждавам. Без значение каква позиция заемам, винаги съм била безкомпромисна към несправедливостта и никога не съм правила реверанс към когото и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, винаги са били важни ангажиментите, които поемам пред хората“, пише бившият народен представител и добавя:

"Никога не съм крила, че за мен най-важен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за местните избори".

Като водач на листата от гражданската квота на ГЕРБ за Пловдивска област Каназирева спечели три последователни вота и бе депутат в 45,46 и 47 НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари