Данаил Ковачев: Отстояването на свободата е постоянен процес

1
Утре областният управител ще участва в церемония по случай 3-и март
Утре областният управител ще участва в церемония по случай 3-и март Снимка: Областна администрация - Русе

Утре областният управител ще участва в церемония по случай 3-и март

Отстояването на свободата е постоянен процес, който налага непрекъснати усилия. Винаги са били нужни хора, които да разпалят искрата на вярата, че можем да бъдем независими и свободата е наше право. Тя се отстоява във всеки момент, не само на дати и празници“, с тези думи областният управител на Русе Данаил Ковачев се обръща към русенци по случай предстоящото отбелязване на Националния празник на Република България. „За да ни има днес, е пролята кръвта на хиляди знайни и незнайни българи от всяко селище на региона и страната. На 3 март да почетем всички, които наистина са посветили живота си, за да я има съвременна България, като си припомним имената им и запазим минута мълчание. Така ние ще съхраним посланията им и те ще останат за поколенията след нас. Да си спомним героите от Русе! Да бъдем техни достойни последователи и да градим утрешния ден с отговорност, мъдрост и увереност“, допълва още Ковачев.

Утре областният управител Данаил Ковачев ще участва и в организираната от Община Русе церемония по случай 3-и март, която ще се състои от 11:30 часа пред Паметника на свободата. Там той ще произнесе и слово, съобщават от Областната администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    Този е срам за Русе!
    Сигурна съм, че дебила не е чел това, дето са му написали днес. Няма да може да го изсрича и утре. Толкова низко не сме падали!
  • 7
    10
    Недялко
    Русофобите папагали да замлъкнат на 3 ти март и да отдадат почит на Русия!
  • -13
    9
    Марин М.
    Прегледах излиянията на коментатори, от номер 1 до номер 8. Чудя се,как може толкова злоба да се побере в главите на тези индивиди.
  • 8
    8
    Ало
    тоя прост милиционер изобщо не знае къде се намира.
  • -15
    7
    ПРИЗИВ
    Утре всеки истински БЪЛГАРИН трябва да окачи нашето братско украинско знаме, за да покажем на рушлямските терористи и окупатори, че България подкрепя Украйна и мрази руZZ-НАЦИтата жалки! Слава Украiна!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари