Дългата пижама – заявка за елегантност и стил

1
Дългата пижама трябва да е налична в гардероба ви, защото е заявка за елегантност и чувство за стил
Дългата пижама трябва да е налична в гардероба ви, защото е заявка за елегантност и чувство за стил

Дългата пижама трябва да е налична в гардероба ви, защото е заявка за елегантност и чувство за стил

Женските пижами предлагат голямо разнообразие. Те, както и останалите дрехи, са подвластни на каноните на бързо изменящата се мода, а дизайнерите непрекъснато усъвършенстват съществуващите модели и създават нови. Къси или дълги пижами, кокетни или семпли – неизчерпаем избор и предложения за всеки вкус, за създаване на оригинален домашен стил и визия.

Дългата пижама трябва да е налична в гардероба ви, защото е заявка за елегантност и чувство за стил. Дизайнерите и производителите предлагат да я разглеждаме като стилно модно изделие.

Не случайно на мода са моделите, напомнящи изискани домашни костюми. Не само сънят ви ще е здрав и спокоен, но с тях може да присъствате и на пижамено парти. Може да ги включите като елементи от модерния уличен пижамен стил.

Като най-подходяща материя за пижами с дълги ръкави дизайнерите предлагат натуралния памук във всичкото разнообразие на актуалните цветове. Преди всичко са обичайните пастелни тонове като нежни оттенъци на розово, лавандула, мента или фиалко. Те придават на обичайните и добре познати стилове изисканост, нежност и изтънченост. А именно това иска да види всяка дама в своята нощна визия.

Ярките цветове и необичайните принтове не остават встрани от модните тенденции при пижамите. С какви цветове асоциирате нощта? Наситено синьо, черно, виолетово – именно в такива цветови решения пижамите изглеждат смело, оригинално и модно. Искате да добавите страст? Всички оттенъци на червено са на ваше разположение. А днес те са както никога актуални.

Пижамите с дълги панталони и удачно подбран топ идеално коригират фигурата, защото нищо не подчертава така силуета, както домашната дреха. Трябва да се балансира между правите панталони и моделите с ластик на глезена, особено ако са ушити от мека, падаща материя.

Пижамите с дълги ръкави и кръгло деколте надминават по търсене пижамите с топ с презрамки, а дългите, уютни панталони – късите кокетни шорти. Ако моделът има женствена провокационна декорация от разкошна дантела, то той ще изглежда много изискано.

Обърнете внимание и на пикантните принтове и разцветки. Те притежават уникалната способност да изграждат свежа и ефектна визия. Забравете за каноните на собствения си стил в ежедневието. Въплътете своите смели идеи в оригинални или секси модели пижами.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари