Дъглас Макгрегър: Старецът Байдън едва ли ще успее да завърши мандата си!

1
Той очевидно не е нищо повече от картонена фигура, дават му документи да чете, а самият той е на границата на силата му, смята екссъветникът
Той очевидно не е нищо повече от картонена фигура, дават му документи да чете, а самият той е на границата на силата му, смята екссъветникът Снимка: Фейсбук

Той очевидно не е нищо повече от картонена фигура, дават му документи да чете, а самият той е на границата на силата му, смята екссъветникът

Президентът на САЩ Джо Байдън едва ли ще успее да завърши мандата си до края на 2023 година. Такова мнение изрази съветник на бивш министър на отбраната при предишния президент Доналд Тръмп, полковникът от оставка Дъглас Макгрегър, в интервю за журналистката Наталия Брунел, цитирано в местни и чужди медии.

Трудно ми е да повярвам, че старецът Байдън ще може да издържи до края на годината. Той очевидно не е нищо повече от картонена фигура, дават му документи да чете, а самият той е на границата на силата му", каза бившия съветник, предава БГНЕС.

Според Макгрегър вицепрезидентката Камала Харис не е в състояние да замени Байдън начело на американската администрация. Той добави, че не познава "някой, който да повярва, че тази жена е наясно какво прави". „По този начин се образува политически вакуум“, обобщи той.

В края на май конгресменката Марджъри Тейлър Грийн (републиканка от Джорджия) обяви плановете си за импийчмънт на президента. Законодателката е убеден, че администрацията на настоящия лидер „поставя Америка на последно място и систематично унищожава страната от 20 януари 2021 г.“. Според нея Байдън не е в състояние да изпълнява задълженията на президент на САЩ и представлява заплаха за националната сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари