Проучване: Близо 80% от американците смятат Джо Байдън за прекалено стар за президент

0
За мнозинството от американските избиратели възрастта на Байдън е проблем
За мнозинството от американските избиратели възрастта на Байдън е проблем Снимка: YouTube / стоп кадър

За мнозинството от американските избиратели възрастта на Байдън е проблем

Анкета, проведена от Центъра за изследване на обществените въпроси Associated Press-NORC, показа, че мнозинството от американските избиратели смятат, че 80-годишният Джо Байдън е твърде стар, за да бъде президент за още един мандат.

В отговор на въпрос дали Байдън е твърде стар, за да изкара нов четиригодишен мандат, 77% от анкетираните отговориха утвърдително, докато едва 22% смятат, че това не представлява пречка.

Сред гласоподавателите на демократите 69% смятат, че Байдън е твърде стар, докато 89% от републиканците смятат, че възрастта му е проблем.

На същия въпрос за бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, който е с пет години по-млад от Байдън и планира отново да се кандидатира за президент през 2024 г., общо 51% от участниците в анкетата казаха, че той е твърде стар за още един мандат, като при демократите този процент е 71, а само 28% от гласоподавателите на Републиканската партия виждат възрастта му като проблем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бахаххааххаа
    Бахахахахаха нали те същите боклуци си го иЗбраха бахахахяхяххяхяхяхяхя!!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари