Човек на Бареков помля три паркирани коли

0

Активист на Бареков пиян помля три паркирани коли във Велико Търново.

Едното от возилата се озовало в китайски ресторант, но по чудо няма жертви и тежко пострадали, разказаха очевидци.

Единственият ранен е самият виновник за екшъна, който в момента е в спешна помощ за прегледи и изследвания, пише 24 часа.

Екшънът се разиграл на кръстовището между бул.България и ул. Полтава малко след 20 ч.. 24-годишният Симон Милков, който се представя за организационен секретар на ББЦ, бил зад волана на репортерска кола с надписи "Б нюз".

Возилото летяло с висока скорост по страничната улица, при включването в булеварда шофьорът загубил контрол и натресъл 3 паркирани коли. При сблъсъка фолксваген се озовал в китайски ресторант и само факта, че навън в заведението е нямало клиенти предотвратил кървав петък 13-ти. Нанесени са сериозни материални щети на автомобилите. На мястото са екипи на полицията и пожарната, които обезопасяват една от намачканите коли с газова уредба. 

При проверката се оказало, че Симон Милков е неправоспособен, а пробата му за алкохол показала 1 .75 промила в издишания въздух. 

Само преди няколко месеца приближенията на евродепутата Николай Бареков се замеси в друг пиянски екшън отново във Велико Търново. През ноември 2015 г. той отнесе 200 лв. глоба от Районния съд за скандал и хулиганство в заведение в центъра на града.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари