Читателите на "Тайм" избраха Зеленски за най-влиятелния човек на годината

1
Годишната класация, известна като "Тайм 100", се съставя в крайна сметка от редакторите на изданието и ще бъде публикувана тази година на 23 май
Годишната класация, известна като "Тайм 100", се съставя в крайна сметка от редакторите на изданието и ще бъде публикувана тази година на 23 май Снимка: Gulliver/Getty Images

 Зеленски е подкрепен от 3,3 милиона души, което се равнява на 5% от гласовете

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е победител в допитването до читателите на сп. "Тайм", в което те отговарят на въпроса кои личности, според тях, трябва да намерят място в годишната класация на престижното издание за най-влиятелните хора в света, предаде БТА

Годишната класация, известна като "Тайм 100", се съставя в крайна сметка от редакторите на изданието и ще бъде публикувана тази година на 23 май.

Според допитването до читателите, резултатите от което са обявени на сайта на изданието, Зеленски е на първо място с 3,3 милиона гласа или пет процента от гласувалите.

Следва го шефът на компаниите "Тесла" и "Спейс екс", милиардерът Илон Мъск с 3,5 процента. Мъск бе определен за човек на годината в класацията на "Тайм" за 2021 г.

На трето място се нарежда британският премиер Борис Джонсън с 3,4 процента, въпреки че тази година той бе глобен за нарушаване на правилата, въведени по време на локдауните заради Ковид-19.

На четвърто място с 3,2 процента са здравните работници, взети заедно.

А на пето място е президентът на САЩ Джо Байдън с 3,1 процента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    iko-franke
    tosi-nechestiw-ewrein-selenski-nikoi-ne-goe-isbiral-amerikanskite-gadowe-go-isbirat-toi-tam-sche-se-skrie-mnogo-skoro
  • 2
    1
    русенец
    То Хитлер, Сталин и Мао също са били. Това, че краварите избират нещо още нищо не значи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари