Чичо кмет да си гледа Бургас!

0

"Чичо Кмет да си гледа Бургас! За президент ще говорим след юни", заяви премиерът Бойко Борисов, отклонявайки журналистическия въпрос дали кметът на Бургас Димитър Николов ще е кандидатът за президент на ГЕРБ.

Преди обаче той за отговори, Николов побърза да каже: „Не! Учениците не ме пускат!”. (бел. ред. обръщението Чичо Кмет "въведоха" бургаските ученици, които буквално заляха с лични съобщения в социалната мрежа Димитър Николов, с молби за "дървена ваканция" по време на минусовите температури този месец).

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в морския град, за да види как върви реконструкцията на жп гарата. Той разгледа и новата автогара Юг, която е в непосредствена близост, пише Novini.bg

Премиерът съобщи, че МС ще прехвърли безвъзмездно на общината постройка, която е разположена между жп гарата и пристанището.

Мястото е възлово, за да се реализира идеята за излаз от двете гари към пристана. Така от централната бургаска ул. "Александровска" ще може да се излиза директно на морето.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари