Четирима души загинаха при катастрофа край Габрово

0
Удариха се ТИР и пътнически микробус
Удариха се ТИР и пътнически микробус Видео: NOVA

Удариха се ТИР и пътнически микробус

Тежко пътнотранспортно произшествие между тежкотоварен автомобил с румънска регистрация и пътнически бус отне живота на четирима души. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Габрово, предаде БТА.

Инцидентът е станал тази вечер на главния път между Габрово и Дряново. Причините се изясняват, информираха от полицията.

Загиналите са били в пътническия бус, тежко пострадал е неговият шофьор, а петима спътници също са откарани в болница. Общо в буса е имало девет души. Тирът е с румънска регистрация, а пробите за алкохол и наркотици на водача са били отрицателни, допълват от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Иво
    Пътищата ни са гробници. Това кръстовище е толкова зле обозначено, че дори за нас, местните, понякога е опасно, въпреки, че го познаваме. Няма отговорни институции, няма управа, живота ни не струва нищо... Това е повсеместно, в цялата държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари