Част от опозицията отпразнува 9 септември

0

Пловдивският бизнесмен Георги Гергов, който преди време бе разжалван от Изпълнителното бюро на БСП по настояване на лидера на Столетницата Корнелия Нинова след скандала ЦУМ-гейт, събра червени съмишленици в пловдивския си хотел Санкт Петербург, разкриват прелюбопитни снимки, публикувани на сайта No comment.

Според публикацията сбирката, която е започнала на 8 септември и е продължила до малките часове на 9 септември, била един вид "тийм билдинг" за вътрешната опозиция в Столетницата и да постави основите на фракция, която да се стреми към коалиционно управление между БСП и ГЕРБ.

Гергов вдигал настроението на тесен кръг съмишленици в хотела си и поел изцяло разходите за банкета и настаняването им. Замисълът бил Гергов ще провери на кого точно в партията може да разчита за сформиране на вътрешно опозиционно движение в БСП.

За лидер на отцепниците щял да бъде избран Атанас Мерджанов, твърди No Comment.

На снимките от сбирката в хотел Санкт Петербург се виждат Асен Гагаузов, Атанас Мержданов и бившият председател на партията Михаил Миков.

От OFFNews са се свързали с Михаил Миков за коментар по темата.

"Няма нищо вярно. Това са абсолютни инсинуации. Просто празнуваме 9-и септември, всичко останало са спекулации", заявява бившият председател на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари