Бях тръгнал на лов за педофили по магистралата!

1
Войната Слави Трифонов - Владо Кузов се разрази с нова сила
Войната Слави Трифонов - Владо Кузов се разрази с нова сила

"Благодаря ти, Славчо, че си призна, че си стрелял по мен на магистрала "Хемус"! Ей, голям мъжкар е този Слави! Не го отрече, а директно си каза, че искал да ме застреля! Сега улесни напълно разследващите!", заяви иронично Кузов и допълни: "Ако е още по-голям мъжкар, на какъвто вечно се прави, Слави да каже, че поема вината и сам да си сложи белезниците!"

Повод за думите му стана коментар на Трифонов в новото издание на "Шоуто на Слави", предаде България Днес. Водещият, който организира референдум по време на президентските избори, започна с експозе, в което призова политиците да не си правели реклама на негов гръб.

На няколко пъти Слави намекваше и за един "кандидат-президент", на когото дори не искал да споменава името. След това между него и сценаристите му се разигра диалог на тема инцидента на магистрала "Хемус", при който от коли на фирмата, правеща шоуто - "Седем осми", е било стреляно по Кузов.

"Бях тръгнал на лов за педофили по магистралата по време на отпуската. Там се оказа и Кузов", каза Слави. Един от сценаристите го попита защо направо не го е застрелял. "Е, айде де..", сви рамене Дългия.

"Ако трябва сериозно да коментирам тези думи, то това е поведението на класически хулиган. Слави Трифонов се е превърнал в подобие на тези, срещу които организира референдум, за да "оправи" България", каза Владо Кузов. "В онази нощ нито аз съм познал Слави, нито той мен. Просто той и хората му се чувстват безнаказани да вършат каквото искат. Дори да се държат като онези "момчета" от Околовръстното, срещу които той уж толкова се разбунтува", допълни бившият депутат.

Засега по разследването относно стрелбата на магистрала "Хемус" няма развитие. Все още се прави съдебната експертиза. Взети са натривки за барут от ръцете на намиращите се в двата джипа на шоуто и е образувано досъдебно производство. Проверката на номера на джипа "Рейндж Роувър", от който Кузов твърди, че е стреляно по него, показва, че той е собственост на "Седем осми България" АД.

По думите на Владо Кузов - позовавайки се на високи полицейски шефове, Слави Трифонов също е бил в една от колите, но не е стрелял той. Засега основен заподозрян е един от шофьорите, който, преди да отиде да охранява Слави, е работил като охранител при видна мутра.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари