Бургаски рецидивист е излязъл на свобода току-що

1

Бургаски рецидивист Симеон Стоянчов - Малката Рижа, е излязъл на свобода току-що, пише Флагман.бг, позовавайки се на изключително достоверен източник. 

Рижата веднага се е отправил към култово бургаско заведение, за да се види с най-близките си приятели. Той е отишъл при тях преди да стигне до дома си в ж.к.“Изгрев“. Малко преди 18 часа посетителите на въпросното заведение са останали силно смутени от присъствието на Стоянчов, който се смяташе, че ще освободи Бургас от присъствието си за по-дълго време.

Не е ясно дали той е пуснат в отпуска заради „добро поведение", или пък присъдата му е изтекла. При всички положение Симеон Стоянчов трябваше да излезе на свобода най-късно до края на годината, след като се оказа, че от наложеното му наказание 4 години и 11 месеца ще изтърпи едва 2 години.

Според българското законодателство присъдите се кумулират и „съгрешилите“ излежават само най-голямата от тях.

Зад решетките Симеон Стоянчов се замеси в няколко скандала. Един от тях бе свързан с любителското видео с пандиз кючека, заради което Министерството на правосъдието разпореди пълна проверка на дисциплината в затвора и това навлече сериозни проблеми на директора на затвора Бранимир Мангъров.

Въпреки тези гафове затворническите психолози твърдят, че се е преобразил напълно. Дадени му са отлични референции, които го изкарват ангелче. В пандела Рижата открил своята муза и станал художник със стилни маниери, дори спечелил няколко награди. 

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари