БСП връща неизпълнен последния мандат

0
Решихме да върнем мандата на президента в понеделник, заяви Корнелия Нинова
Решихме да върнем мандата на президента в понеделник, заяви Корнелия Нинова Видео: NOVA

Отиваме на нови избори на пролет

БСП връща неизпълнен мандата.

Това обявиха от левицата на брифинг в петък, предава NOVA.

"Изведохме най-важните приоритети за България и българския народ в тези кризи. В 4 точки. Това са приоритети, които съществуват в програмите и намеренията а всички партии. Търсихме това, което да ни обедини, а не това, което да ни разделя, търсехме решение за излизане от политическата криза. Подходихме различно. Поканихме всички лидери на парламентарно представените партии. Обсъдихме проведените днес разговори и възможните стъпки оттук нататък и решихме да върнем мандата на президента в понеделник”, каза лидерът на БСП - Корнелия Нинова.

Оставаме отворени за разговори, които са важни за България и за българския народ, с всички”, допълни тя.

Изявлението дойде часове след свиканата от председателя Корнелия Нинова лидерска среща. На нея присъстваха водачите на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, на ДПС Мустафа Карадайъ и Стефан Янев от "Български възход". Останалите парламентарно представени партии не се явиха на разговорите.

На въпрос с каква нагласа ще отиде БСП на избори, Нинова отговори: “Отиваме с чисти, ясни, принципни и последователни позиции по политически въпроси. Ние сме принципна и диалогична партия, но и партия с позиции, и ги отстояваш последователно, независимо от това към кого ни пришиват”.

Относно коалиция с предходните партньори на партията - ПП и ДБ, Нинова каза, че остават “различни по някои въпроси”, но са отворени към разговори с всички по техните четири приоритета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    БЪЛГАРИН
    Браво.Добре изиграно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари