БСП: Искаме оставка на правителството и избори "2 в 1"

0
Корнелия Нинова заяви, че оценката за работата на правителството за деветте месеца е липса на морал, национално предателство, лобизъм в полза на частни интереси, узаконяване на корупцията
Корнелия Нинова заяви, че оценката за работата на правителството за деветте месеца е липса на морал, национално предателство, лобизъм в полза на частни интереси, узаконяване на корупцията Снимка: БТА

Корнелия Нинова заяви, че оценката за работата на правителството за деветте месеца е липса на морал, национално предателство, лобизъм в полза на частни интереси, узаконяване на корупцията

БСП иска оставка на правителството и избори "две в едно", каза лидерът на партията Корнелия Нинова пред медиите в София. Тя допълни, че оценката за работата на правителството за деветте месеца е липса на морал, национално предателство, лобизъм в полза на частни интереси, узаконяване на корупцията.

Според Нинова има две програми на правителството - едната е официална, която не се изпълнява и друга, която е неофициална и се спазва, пише БТА.

По думите ѝ в официалната програма цели са Шенген, План за възстановяване, Еврозона, правила за финансиране на проекти в общините, инфлацията, която не е намалена. Нито едно от тях не е изпълнено, добави Нинова.

В неофициалната програма по думите ѝ няма нищо за борба с корупцията. Съдебната реформа също е в посока овладяване на прокуратурата, посочи лидерът на БСП.

Тя заяви, че в следващите дни БСП ще изнесе анализ на работата на Министерския съвет, сектор по сектор. От 80 законопроекта са приети само 11, каза Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    С Русе в сърцата
    И ние искаме оставката на кмета, ама не ще да пуска кокала кучето. Харема с ханъми се напълни с нови и свежи пот ки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари