БСП обяви листата си в Русе

0
Пуснаха "парашутист" за водач на червената листа в Русе
Пуснаха "парашутист" за водач на червената листа в Русе

Пуснаха "парашутист" за водач на червената листа в Русе

Областният съвет на БСП в Русе е готов с листата с кандидати за народни представители за 48-то Народно събрание, която ще предложи за утвърждаване от Националния съвет на партията.

След водача Иван Иванов, който не е русенец, на второ място е Ивалинка Цанкова от Община Иваново. Цанкова е агроном и собственик на семеен земеделски бизнес за производство на лозов посадъчен материал, председател на ОбС на БСП Иваново.

Трета е Биляна Иванова – заместник-председател на БСПРусе и общински съветник.

В челните позиции още е Нора Стоянова, икономист-финансист по образование, работи като координатор на Националния съвет на БСП за област Русе и е общински съветник.

Сред останалите хора в листата има юристи, икономисти, инженер, архитект, двама педагози, републикански шампион, работещи в сферата на здравеопазването и социалното дело, двама дейци на културата и изкуството.

Цялата листа, за кандидати за народни представители в 48-то Народно събрание на БСП Русе, която се очаква да бъде утвърдена от НС на БСП в близките дни, е следната:

Иван Иванов

Ивалинка Цанкова

Биляна Иванова

Нора Стоянова

Асен Ласонин

Елисавета Досева

Стефка Караколева

Теодор Тодоров

Искра Иванова

Вили Шишков

Емил Георгиев

Моника Йорданова

Микаел Чакълджиян

Мариян Савов

Здравко Паскалиев

Сашо Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Смехурка
    Ха-ха, много смешна листа.
  • 12
    4
    Смехурко
    Искаме само русенци в листите!!!!
  • 13
    3
    плюс минус
    Г-жа Корнела методично съсипва БСП. Дали от некадърност или така са й наредили. Русе има нужда от депутати- русенци, ама кадърни русенци, които да работят за града.
  • 15
    2
    БКП=ОПГ ГРОБ=ДПС
    Ами тя и втирата в листата не е русенка? Тея кумундели съвсем взеха да изкукват! То и без това няма кой да гласува вече за тях де!
  • 31
    1
    русенец
    Значи КУРнелия, която ни натресе Пенчо, сега ни натриса списък, в който на избираеми позиции няма русенец. Червените, имайте най-сетне достойнство и не гласувайте първосигнално за тези, които ви е натресла врачанската селянка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари