Братът на Ружа Игнатова се върна в България

2
Константин Игнатов се е прибрал след като го пуснали от затвора
Константин Игнатов се е прибрал след като го пуснали от затвора Снимка: Instagram

Константин Игнатов се е прибрал след като го пуснали от затвора

Братът на издирваната в цял свят Ружа Игнатова твърди, че от няколко дни е в България и дори получил няколко покани за участие в риалити предавания. Това става ясно от постове в Инстаграм, отбеляза Евроком.

В акаунт с името на Константин Игнатов е публикувана снимка, над която пише, че той се намира в София. В друг пост пък се казва, че откакто си е в родината, Константин бил получил няколко покани за участие в риалити шоу.

Константин бе арестуван в САЩ по обвинение в участие в схемите на сестра му Ружа през 2019 г. Самата Ружа изчезна две години по-рано. Тя е в топ 10 на най-търсените престъпници на ФБР. Обявена е дори парична награда за всеки, който издаде местонахождението на българката.

Според обвиненията със схемата One Coin, Ружа, заедно със съучастниците си, е завлякла милиарди долари от граждани по цял свят.

Константин Игнатов беше осъден на 34 месеца затвор, които обаче вече беше излежал към момента на присъда. Той е пуснат след като сътрудничи на полицията в САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    daskal
    Дошъл е да си харчи милионите на най-подходящото място - рай за всякакви мошеници и престъпници. Смятайте, че след месец ще е нова звезда! П.С. Много симпатично е татуиран - като принц от племе човекоядци.
  • 8
    1
    Прост народ, слаба държава!
    Този може да е бандит за Щатите, но в България "получил няколко покани за участие в риалити предавания". Също като Пеевски, който американците преследват по закона “Магнитски”, но тук е първи депутатин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари