Бранимир Стефанов е избран за областен шеф в Русе на партията на Цветанов

1
Той е бивш член на младежката организация на ГЕРБ в Русе. Има завършена степен бакалавър по „Европеистика“, магистърска по „Маркетинг“ и по „Право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев
Той е бивш член на младежката организация на ГЕРБ в Русе. Има завършена степен бакалавър по „Европеистика“, магистърска по „Маркетинг“ и по „Право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев Снимка: в. "Бряг"

Бранимир Стефанов e избран и утвърден за Областен координатор в Русе на партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“

Това стана ясно вчера, след като Изпълнителният съвет на организацията проведе първото си заседание, уточнява вестник "Бряг". Една от точките в дневния ред бе изборът на временно изпълняващи длъжностите Областни координатори. Чрез гласуване Стефанов бе утвърден да води партията в Русенско.

Бранимир Стефанов е роден на 15-и юли 1983 г. в Русе. Той е бивш член на младежката организация на ГЕРБ в Русе. Има завършена степен бакалавър по „Европеистика“, магистърска по „Маркетинг“ и по „Право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Владее френски, холандски и английски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари