Корнелия Нинова: Изключително важно е след тези избори да се състави редовен кабинет

1
Председателят на БСП се срещна с членове и симпатизанти в Русе
Председателят на БСП се срещна с членове и симпатизанти в Русе

Председателят на БСП се срещна с членове и симпатизанти в Русе

Изключително важно е след тези избори да се състави редовен кабинет, да има стабилност в държавата, защото ни предстои приемане на бюджет за идната година. Това коментира в Русе председателят на БСП Корнелия Нинова.

В крайдунавския град тя се срещна с членове и симпатизанти на партията. Заедно с нея бяха и кандидат-депутатите на коалиция "БСП за България" в Русенско.

"Влязохме в тези избори от позиция на партия, която е управлявала, която по време на управление е доказала, че това, което обещава, го изпълнява. Резултатите са - първи в Европа по индустриално производство, четвърти по брутен вътрешен продукт, т. е. ние стабилизирахме икономиката", каза Нинова.

По думите ѝ социалната програма е най-силната част на БСП. Според Нинова тя е много важна в тези трудни есенни и зимни месеци, които предстоят.

"Ще работим за безплатни учебници за ученици до 12-и клас и за безплатни лекарства за деца до 14 години, преизчисляване на пенсиите, увеличение на минималната заплата", каза Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    русенец
    Че не знам има ли някой който да вярва на тази фурнаджийска лопата. То не беше костовистка /докато приватиризареши е грабеше/, после стана комунистка. Обещаваше да свали цената на хляба, обещаваше да има дърва и на ниски цени, обещаваше, обещаваше. Единственото което успя да направи е да назначи послушните червени малоумничета на държавна работа. Време е вече за пълното й пенсиониране
  • 8
    6
    123
    Фурнаджийска лопата!
  • 8
    5
    до 4
    Абсолютно правилно! Всяка държава има нужда и от лява партия. Само, че какво общо има лявото с БСП? Няма по-дясна партия в Бг от бившата комунистическа партия.
  • 9
    4
    плюс-минус
    Всяка държава има необходимост от партия, която да защитава интересите на работещите хора, които са мнозинството във всяко общество. Но КН съсипва методично БСП, може би това й е задачата. Гласуващите за тази партия, откогато тя й е ръководител, намаляват стремглаво.
  • 17
    3
    ники
    Така и важното е да не си в правителството боклук крадлив на 27 милионерка приватизаторка мръсен долен изрод такъв какво стана парите свършиха ли че испълзя от дупката си изрод мръсен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари