Русенските депесари застанаха твърдо зад Мустафа Карадайъ

0
От ДПС Русе заявиха своята безпрекословна подкрепа за председателя на партията Мустафа Карадайъ
От ДПС Русе заявиха своята безпрекословна подкрепа за председателя на партията Мустафа Карадайъ

От ДПС Русе заявиха своята безпрекословна подкрепа за председателя на партията Мустафа Карадайъ

Областното ръководство излезе с декларация днес, в която обяви, че застава твърдо зад лидера на Движението. От партията обявиха, че категорично се противопоставят на опитите за дестабилизация на партийните структури. Ето и пълния текст на декларацията:

"Ние, членовете на Областен съвет на ДПС Русе, придържайки се към посланието на почетния председател д-р Ахмед Доган, единодушно изразяваме подкрепата си за Председателя на ДПС г-н Мустафа Карадайъ.

Във времена на политически хаос, кризи във всички сфери на обществения живот, когато сме свидетели на разпад на държавността и национално предателство от действащи политици,

г-н Мустафа Карадайъ е единственият председател на партия, който полага всички усилия за разум и диалог между политиците и институциите, за преодоляването на кризите и за развитието на просперитета на страната ни.

Областният съвет на ДПС Русе застава твърдо зад Председателя на нашата партия г-н Карадайъ и категорично се противопоставя срещу отправени внушения, които целят дестабилизиране на партията и партийните структури.

Силата на нашата увереност, че Движение за права и свободи, ръководена от достоен лидер с визия и политически опит, е гарант, че заедно ще успеем да преодолеем този тежък и срамен за българския политически живот момент и ще продължаваме да бъдем активна част от оздравяването на политическата действителност в България."

Областен съвет на ДПС Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Дълбоките гащи
    Чок бузмасъ и кафе татлъ
  • 14
    1
    Калоян
    Абсолютни овце... утре Амет като каже че го гони, ми е интересно къде ще застанете. Собствено мнение йок
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари