Боядисаха дупки в Горна Оряховица в знак на протест срещу лошите пътища

0

Десетки жители на Горна Оряховица днес боядисваха уличните дупки в града в знак на протест срещу лошото състояние на общинската пътна мрежа.

Същевременно започна и събирането на подписка за колективна жалба в общината, с която гражданите настояват за спешен ремонт на най-разбитите участъци.

Протестът е първият от поредицата инициативи, с които гражданите на Горна Оряховица настояват за ремонт на уличните дупки, информира БНР.

Целият град ще се вдигне, чупим си колите по пътищата“, „Критично състояние – целият град и не само пътя, тротоарите“, „Колите ни се разбиват, дупките са много“, „Пътищата са ужасни, трябва да караш все едно, че си на слалом“, бяха част от коментарите на демонстрантите.

Протестиращите посочват, че автомобилите им са разбити, като щетите са от 20 до 600 лева.

Гуми, джанти накъсани, спици обърнати“, „Окачването разбито, как да нямаме щети“, „Вече ми се налага за втори път да правя ремонт на лекия си автомобил - ходова част“, казаха участници протеста.

Тази седмица от Община Горна Оряховица съобщиха, че от пролетта започва ремонт на 17 улици, които са в най-лошо състояние. 

Източник: БНР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Жена се кара на мъжа си:
- Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе и трета година не може да проходи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук