Борисов: Вдигай сватба!

0
"Няма мърдане", както обича да казва в тези случаи Борисов
"Няма мърдане", както обича да казва в тези случаи Борисов

Цветомир Паунов скоро ще се венчае за Моника, която заедно с премиера кумува на пиара на Министерски съвет Севделина Арнаудова.

"Ще съм изключително щастлив да узаконя брака ви. С радост ще го направя." Този нетърпящ възражение подтик дал тази вечер премиерът Бойко Борисов на административния секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията за София Цветомир Паунов, съобщиха пред "24 часа" свидетели на заръката.

Цецо от години живее с координатора в централата Моника Александрова, която пък кумува на пиарката на Министерски съвет Севделина Арнаудова заедно със самия министър-председател. Паунов и жената до него имат дъщеря. Бойко Борисов не е конкретизирал дали ще кумува на сватбата им, каквато без съмнение ще има. Най-вероятно е имал предвид именно това.

Другият вариант е церемонията да се води от столичния кмет Йорданка Фандъкова, която по закон има право да бракосъчетава. Самият премиер като градоначалник е узаконил гражданския съюз между няколко брачни двойки.

Тази вечер обаче той имал предвид и венчавка, което навежда на мисълта, че се вижда отново в ролята на кум, какъвто бе преди година и половина на пиарката си Арнаудова, а в първия си мандат - на тогавашния външен министър Николай Младенов.

На мига бе уточнена и датата на сватбата на бъдещото семейство Паунови - 29 януари 2017 г.

"Няма мърдане", както обича да казва в тези случаи Борисов.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари