Борисов твърди, че не познава бизнесмена Илчовски

0
Бойко Борисов определи твърденията на бизнесмена Станислав Илчовски за рекет и корупция като “подгрети стари манджи”
Бойко Борисов определи твърденията на бизнесмена Станислав Илчовски за рекет и корупция като “подгрети стари манджи” Снимка: Фейсбук

Премиерът в оставка Бойко Борисов определи твърденията на бизнесмена Станислав Илчовски за рекет и корупция като “подгрети стари манджи”

 В четвъртък, който е официален празник в България, Борисов даде брифинг за бъдещия състав на Централната избирателна комисия.

“Не познавам Илчовски. Платили са на хора да излизат и да говорят”, каза Борисов без да уточни кой на кого е платил, цитира го Свободна Европа.

По време на заседание на парламентарната комисията по ревизия на правителството на ГЕРБ в сряда Илчовски обвини Борисов в корупция.

Светослав Илчовски, който е един от големите земевладелци в България, заяви, че е бил изнудван от собственик на друга фирма, който се е представил за говорещ от името на Борисов. Принудата била за това да продава зърно под пазарните цени. Илчовски каза, че е имал и неформални срещи с премиера в оставка, на които са му показвани сцени на издевателства над други бизнесмени с цел сплашване. Пред комисията той спомена имената на Миню Стайков и Николай Банев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари