Бойко Борисов и Антонио Лопез говорят на езика на нощните шкафчета

0
"Предполагам затова с Борисов се разбират чудесно и без помощта на некадърни преводачки", пише Радослав Бимбалов
"Предполагам затова с Борисов се разбират чудесно и без помощта на некадърни преводачки", пише Радослав Бимбалов Снимка: Фейсбук

Питате се защо се върна фейсбук? За да може Негово Бивше Премиерство да ни сподели видео от разговора си с генералния секретар на ЕНП, Антонио Лопез

 Благодаря много. Изгледах го, за да разбера как гореспоменатият г-н Лопез желае ГЕРБ да спечелят изборите и донесат стабилност „once and for all“.

За съжаление нашият не разбра Лопез и дори не успя да се зарадва на това пожелание - Партията да спечели изборите у нас „веднъж завинаги“. Разбира се, имаше зад кадър преводачка. Но истината е, че тя се справяше толкова мъчително, че английският умря и отиде при латинския.

За съжаление аз разбрах всичко, което изрече г-н Лопез. И искам да му кажа, че човешката посредственост, политическата неадекватност и разюзданата арогантност звучат еднакво и на български, и на английски, и на родния му испански.

Предполагам затова с Борисов се разбират чудесно и без помощта на некадърни преводачки. На езика на нощните шкафчета.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук