Борисов си отива завинаги!

4
Някой вечерта на 26 март запита ли се защо Бойко Борисов и банда не дадоха пресконференция както го правеха винаги досега (без президентските избори), където се скъсваше да се лигави с Беновска
Някой вечерта на 26 март запита ли се защо Бойко Борисов и банда не дадоха пресконференция както го правеха винаги досега (без президентските избори), където се скъсваше да се лигави с Беновска Снимка: БГНЕС

"Някой вечерта на 26 март запита ли се защо Бойко Борисов и банда не дадоха пресконференция както го правеха винаги досега (без президентските избори), където се скъсваше да се лигави с Беновска, да се пъчи какъв е победител и, че винаги побеждава, по-точно бие?

Защо се изхлузи пак от задния вход, не седна на масата за пресконференции, благодари любезно на противниците си, което изобщо не е обичайно за неговата самовлюбена персона, беше мрачен, избяга от всякакви въпроси по-най бързия начин?

Никого ли не учуди неговото поведение, поведение на губещ?
Защото на 26 март 2017 година Бойко Борисов и ГЕРБ загубиха!

Загубиха политическото доверие на българите, загубиха така мечтания райх който искаха да установят в България, не български - техен си, гербаджийски райх. Загубиха и то с разгром!

Колкото и да се присмиваме на мутрата Борисов, не може да му се отрече, че той изобщо не е глупак, че вече е политик с достатъчно опит за да може да схване много бързо реалността.

А реалността е, че с тази уж спечелена битка загуби войната срещу българския народ безвъзвратно!
Ще се прави на палячо още малко и си отива завинаги - без протести, без бой, хей-така, като осран циганин.
Все пак чест му прави, че го показа ..."

Това сподели в социалната мрежа Кирил Стаменов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари