Борисов се хвали, че е в Атина, БОЕЦ депозираха оставката му

0
Вместо да подаде оставка след многобройните, уличаващи го в корупция компромати, Борисов продължава да ходи по церемонии и да се изживява като колосален политик
Вместо да подаде оставка след многобройните, уличаващи го в корупция компромати, Борисов продължава да ходи по церемонии и да се изживява като колосален политик Снимка: Фейсбук

Въпреки, че цялата държава се раздира от скандали и протести, Бойко Борисов не спира да се самоизтъква

Днес във фейсбук профила си министър-председателят не пропусна отново да се похвали, че ще реже поредната лентичка в своята бляскава политическа кариера. Очевидно е, че за премиера газта е по-важна от хората. Вместо да подаде оставка след многобройните, уличаващи го в корупция компромати, той продължава да ходи по церемонии и да се изживява като колосален политик.  Ето и поредната му публикация: 

В Атина заедно с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис ще присъствам на официална церемония, на която „Булгартрансгаз“ ще стане равнопоставен акционер в проекта за терминал за втечнен природен газ край Александруполис. Подписването на днешното споразумение ще позволи България да се възползва в пълна степен от новите възможности, които доставките на втечнен природен газ предлагат. Страната ни ще има реално участие в проекта и съществен принос за възможността втечнен природен газ да бъде доставян от различни източници, включително от САЩ, Катар, Израел и др.
В гръцката столица ще проведа и среща с премиера Гърция Кириакос Мицотакис, с когото ще обсъдим развитието на кризата с коронавируса, както и всички актуални въпроси от европейския дневен ред.

Междувременно Гражданско движение БОЕЦ депозира оставката на премиера на България Бойко Борисов. Това се случи в Областната управа във Видин, където движението е регистрирано. По този начин Борисов трябва да даде отговор.

Към документа също така е приложено придружително писмо до областния управител във Видин. Лидерът на движението Георги Георгиев поясни във видеото, качено във Фейсбук, че областния управител е в отпуск.

Той заяви, че от Областната управа във Видин са длъжни по закон да предадат документите на висшестоящите органи Министерски съвет и премиерът Бойко Борисов.

Георгиев също разкритикува остро поведението на главния прокурор Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари