Корнелия Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?

0
Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения
Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения

Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения.

Днес "чисто новият" Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с „Газпром“. Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и домакинствата? Не знае и не казва.

Всепризнатият ядрен специалист Борисов иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ „Козлодуй“. Втори въпрос: Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега. Това за Борисов не е важно.

И накрая той агитира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса на началниците, та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най- важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?

Корнелия Нинова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Лелка от Импекса
    Що ма импексовице забравяш какви чудесии направи и колко прари окраде, що не се погледнеш, па да се засламиш, ама то комунист срама няма, и то синьо оцветен комунист. що забравящ колко партийни авери уреди преди да ви изгонят от властта сега - а Гошко Стоилов, а таско Ерменков и други знайни и незнайни партийни другари.
  • 1
    1
    ;'s';s;'
    Виц е крайно дясната американска партия бсп!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари